Wat we doen

De service vinden we door het ondersteunen van goede doelen, zowel financieel als ‘met de handen’. Hiervoor organiseren wij diverse evenementen en hebben we verschillende acties door het jaar heen.

We hebben een aantal jaren een groot jaarlijks dansfeest georganiseerd, Dance4Good. Maar ook via kleinere activiteiten kunnen ons inzetten en geld inzamelen voor ons lokaal gesteunde doel. Dat kan via een kerstaktie, zomeraktie of een après ski feest. Kijk maar eens bij onze activiteiten.

We proberen ook altijd het nationaal service project (het goede doel dat door alle ladies’ circles uit heel Nederland is gekozen tijdens de ALV) van Ladies Circle Nederland te ondersteunen.

Geschiedenis

Ladies’ Circle De Lind Oisterwijk is opgericht op 16 april 1994. Gedurende de oprichtingsperiode werd geld ingezameld voor De Hondsberg. Tijdens de charter in de Efteling werd bekend gemaakt dat er in totaal 55.000 gulden ter beschikking stond voor een nieuw personenbusje, de grootste wens van De Hondsberg.

Ons logo

Toen Ladies’ Circle De Lind Oisterwijk 15 jaar bestond is een nieuw logo ontworpen. In 2016 is het logo gerestyld door een van onze eigen ladies. Het motto van Ladies’ Circle De Lind Oisterwijk is Vriendschap en Service. Dit is uitgewerkt in de zes harten in het logo. De harten refereren aan de bomen op De Lind en zij symboliseren de zes doelstellingen die wij, net als alle Ladies’ Circles in Nederland, nastreven.

Bestuur

Het bestuur van 2020-2022 bestaat uit drie Ladies:

Karijn van Hees: Voorzitter

Mieke Koenders: Secretaris

Julia Kostner: Penningmeester

Motto 2021/2022

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle De Lind Oisterwijk of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar lc38@ladiescircle.nl

Check ook onze Facebook pagina, waar we verslag doen van alle acties voor goede doelen en leuke, gezellige avonden die we met elkaar beleven: https://www.facebook.com/LC38DeLind

 

 

    Foto's